Op zoek naar Isaaria

Ook bestelbaar bij de reguliere boekhandels.
ISBN: 9789090325385 | Paperback, 215 blz. | € 15,99 | 11-11-2019

Fragment:
‘Je wordt steeds meer een mooie herinnering voor me en ik merk aan mezelf dat ik begin te accepteren dat jij er niet meer bent. Dat maakt me verdrietig. Want wat nou als je nog wél leeft? Wat ik het liefste wil, is op zoek gaan naar jou. Vertrekken naar Lapland en proberen een spoor van je te vinden. Misschien ben je inderdaad dood. Dat wil ik dan liever weten, om het af te kunnen sluiten. Ik moet in ieder geval iets doen, de tijd van wachten op je terugkeer is voorbij.’

Na haar eindexamen havo, besluit de 18-jarige Isabel te doen wat ze al jaren wil: op zoek gaan naar haar moeder, die al meer dan 11 jaar wordt vermist. Ze reist hiervoor naar het hoge noorden van Zweden en door toevallige en minder toevallige ontmoetingen komt ze steeds meer te weten over haar moeder. Zal ze haar ook vinden?

‘Op zoek naar Isaaria’ is een jeugdboek voor meisjes (13-18) en het vervolg op ‘Isaaria’. Heb je het eerste deel nog niet gelezen? Het boek is nog beperkt verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie bij Isaaria.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven